Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2012 14:45 - ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ! д-р Хулда Регер Кларк - 2
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 26264 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пристъпете в един нов свят. Свят без хронични болести. Напуснете вашия стар свят, който ви държи като затворници. Опитайте нещо ново. Затворът няма стени. Има само линии. Линии, които маркират земята около вас. Навътре от линиите са вашите стари идеи. Навън от тях са новите идеи, които ви подканят да ги прескочите и да избягате от своя затвор. Осмелете се да пробвате тези нови идеи и Вашето заболяване ще отстъпи.За няколко седмици то може да си отиде.

Ако сте много болен или имате сериозно хронично заболяване, трябва да сте се питал не веднъж: „Защо точно на мен се случи? Нима никога няма да мога да се оправя?"

Вероятно знаете обяснението на Вашия лекар за заболяването Ви или заболяването на Вашето дете. Вирус Coxsack-ieе проникнал в мозъка на Вашето дете и е причинил възпалението му (енцефалит).Молите се имунната система на детето да го преодолее. Знаете как е станало,но сте безсилни пред този микроскопичен нашественик.

Ако можеха да Ви се изпълнят три желания,те биха били: 1) Моля те, не отнемай живота на детето ми, 2) Моля те, направи така, че да не му остане трайно увреждане, 3) Моля те, благослови и ръководи чудесните доктори и сестри, които поддържат работата на кислородната палатка и следят жизнените показатели и температурата на детето ми.

Какво би станало, ако можехте просто да завъртите едно копче и за 3 минути да унищожите вируса Coxsackieв тялото на детето си,при това без никакви странични действия и с осигурена за цял живот защита срещу този вирус?

В тази книга ще научите как да правите това. Ще научите защо детето Ви е заболяло от енцефалит или някоя друга болест и как да предотвратите това завинаги.

Няма да Ви се струва толкова сложно, ако се придвижвате стъпка по стъпка. Първо се запознайте с радиовълните, излъчвани от всички животни. После открийте точната честота, на която предава конкретният нашественик. Трето, научете как да заглушите тази честота до нейното пълно изчезване. Това става само за няколко минути!

И накрая, научете се как да си направите собствени диагностични и терапевтични уреди.Инструкциите са разбираеми за всички. Само с тази сила в своите ръце ще бъдете в безопасност.

ДВЕ ЗЛИНИ СА В ОСНОВАТА НА БОЛЕСТИТЕ

Независимо от това, колко дълъг и объркващ е списъкът с оплаквания на даден човек, започвайки например от хронична умора до безплодие или психически проблеми, аз съм сигурна,че ще намеря само две причини — наличие на замърсители и/или паразити. Никога не съм считала липсата на физически упражнения, недостига на витамини,хормоналните нива или каквото и да е друго за първичен причинен фактор на болестите. Така че очевидният път към доброто здраве е:

Проблем – Най-просто решение

Паразити – Лечение с електроника и билки

Замърсяване – Избягването му

С оптимизъм и решителност вие можете да постигнете чудесата, достигнати от моите клиенти и описани в книгата.

Добрата новина е, че това не струва скъпо. Цената ще е от няколко стотин до няколко хиляди долара и за елиминиране на проблемите,и за излекуване на хроничните болести.

БЪДИ ЗДРАВЕН ДЕТЕКТИВ

След оздравяването си научете приятелите и семейството си как става това. Водете си бележки, които да станат част от семейните ценности, както са снимките,например. Ако вашите леля, баща, брат и самите вие сте имали диабет и всички сте се излекували посредством новите концепция и технология, не си ли струва вашите бележки да останат в семейната история?

Наследствеността не е свързана само с общи гени, но и с общ покрив, маса, супермаркет и зъболекар!

Наследствеността при много проблеми може да бъде прекъсната.Излекувайте се от ретинитис пигментоза,мускулна дистрофия и променете съдбата на семейството, заложена в концепцията за генетичното предаване на тези болести.Дайте надежда на семейството си,разяснявайки истинската етиология на болестите. Вярвайте, че вашите гени са ви донесли само добри неща от предшествениците ви, а всичко лошо идва от паразитите и замърсяването.

Унищожаването на нашествениците е само първата крачка,но тя е животоспасяваща. Следващата крачка, за да запазите здравето си, е по-трудна. Трябва да откриете източника на нашествениците. Откъде са дошли? Защо са се заселили във вас така масово? Защо са нападнали точно вас?

Историята на замърсяването ви се разгръща като на книга. Погледнете я по-отблизо и ще видите цялата панорама от мънички нашественици, отблъсквани от храбрата ви имунна система и белите кръвни телца.Те се сражават не само с нашествениците,но и с неправилното хранене и вредните навици.

Сърцето ви се устремява към малките бели кръвни клетки. Казвате им, че никога повече няма да им давате арсен, живак и олово,никога повече кобалт, азбест и фреон.

Вашето тяло, изпълнено с разум, същото онова,което изслуша трите Ви желания, ще Ви изпълни не 3, а 30 желания, изглеждащи толкова невъзможни, колкото изкачването на връх Еверест:

♦ Ще изчезнат хроничните гъбични инфекции.

♦ Ще спре да ви пада косата, а може да ви поникне и нова.

♦ Можете да забременеете, когато вече сте спряла да се надявате.

♦ Ще изчезне постоянната умора.

♦ Ще изчезне безсънието.

♦ Ще паднат брадавиците.

♦ Ще се изострят зрението и слухът ви.

♦ Ще изчезне постоянният ви глад.

Да си здрав не означава просто да не си болен. Да си здрав, значи да се чувстваш великолепно,да можеш да се смееш на смешните неща, да си изпълнен с благодарност, че си жив,да си щастлив,когато гледаш небето и наблюдаваш растежа на нещата и да вярваш в прогреса на човешкото общество. Здравето е да си спомняш най-хубавите моменти от детството си и да вярваш, че все още имаш много от тях.

ОТКРИТИЕТО

Защо съм уверена, че мога да открия в човешкото тяло това, което не може да открие анализът на кръвта? Каква нова технология прави това възможно? Защо електронното тестиране превъзхожда химичните методи?На какво се основават моите изявления,че електричеството унищожава паразитите?

През 1988 г. открих нов начин за сканиране на телесните органи — електронния. Ние„виждаме" органите с помощта на сонограмите, рентгеновите лъчи,компютърното томографско сканиране и магаитно-резонансното изображение.Тези методи могат да разпознаят нарушенията в образа на даден орган, но не могат това, което прави моят метод.Моята нова електронна техника може да проверява за наличие на вируси, бактерии, гъбички,паразити, разтворители и токсини, като при това е проста за изпълнение, евтина,бърза и безпогрешна.

В основата на метода лежат принципите на радиоелектрониката.

Ако подберете прецизно капацитета и индукционните способности на една външна верига по такъв начин, че нейната честота на резониране да съвпада с честотата на излъчване на някакъв друг източник, то веригата ще започне да осцилира (вибрира). Това означава, че във веригата на усилвателя ще получим позитивна обратна връзка.Можете да чуете това. Ефектът е подобен на микрофонията.

Външната верига, която аз използвам се нарича звуков осцилатор и е лесно да се направи или купи. Вашето тяло доставя честотите на излъчване. Когато свържете звуковия осцилатор с вашето тяло и чуете резонанса,вие сте открили съответствие! Нещо във вашето тяло съответства на нещо във веригата. Ако поставим на тест-пластинката лабораторна проба, съдържаща някой вирус и чуем резонанс, това означава, че този вирус се намира във вашето тяло. Чуването на резонанса не е трудна задача за радиотехника или музиканта, но останалите хора трябва да потренират. Подробности за това са дадени в главата „Биоелектроника".

Не е необходимо да си експерт по каквото и да е, за да усвоиш метода за електронно откриване, но острият слух е от полза.

През1988г. аз изнамерих начин да идентифицирам по електронен път за няколко минути всякакви неща, поставени върху кожата ми. Системата работеше безотказно за неща, поставени върху езика и кожата ми, но дали щеше да работи и за неща във вътрешните органи?

Един цял свят на открития се разстилаше пред мен. Аз исках да зная какво в моето вътрешно ухо предизвиква бучене, какво предизвиква болка в очите ми, какво нарушава храносмилането ми и хиляди други неща.

Но зад възбудата от новите открития ме измъчваше един въпрос. Как е възможно без наличието на някакъв високо честотен източник на енергия по моята верига да протичат радио-вълни? Моят звуков осцилатор произвеждаше само 1000 Hz(херца,или цикли в секунда), а радиочестотата(РЧ) е стотици хиляди херца. При това феноменът бе демонстриран с един остарял уред, наречен дерматрон, който е способен единствено да произвежда прав ток, без да има някакво честотно излъчване. (Дерматронът бе изобретен преди десетилетия и популяризиран от Д-р Вол,но официалната наука го пренебрегва.)

Високочестотната енергия трябваше да идва отнякъде. Дали пък не от мен? Нелепо!

Имаше начин да проверя това. Ако моето собствено тяло произвеждаше високочестотна енергия, тя би могла да бъде източена и отведена в земята чрез подходящ по размери кондензатор. Това би спряло обратните осцилации. Оказа се вярно.Осцилациите изчезнаха. Но думата „нелепо"продължаваше да кънти в ушите ми и аз предприех друг тест. Ако радиочестота наистина протичаше през моята верига,би трябвало да мога да я блокирам чрез включване във веригата на подходящ заглушител на постъпващия сигнал, което и стана. Направих и трети тест. Ако това наистина бе резонансен феномен, трябваше да мога да добавя кондензатор към веригата и да унищожа резонанса. После да добавя индуктивност и да я възстановя.Начертах графика на взаимоотношението между капацитет и индуктивност. Опитите бяха направени многократно и резултатът винаги бе един и същ.

Тогава защо не можех да видя радиочестотата на моя РЧ осцилоскоп? Може би защото това бе високочестотна енергия, а не високо енергийна честота и аз не знаех как да я усиля над фоновото ниво на шума.Резултатите не бяха убедителни, но усещах, че не мога да прекратя опитите,въпреки големите трудности.

Помислих и за четвърти тест. Ако аз в действителност продуцирах радиочестотно излъчване,което да бъде прокарано през веригата,аз бих могла да прекъсна процеса на ре-зониране като добавя друго РЧ излъчване от някакъв външен източник. Отначало добавих 1000 Hzот моя честотен генератор. Вече нямаше резонанс — процесът на резониране беше прекъснат. Значеше ли това, че моето тяло не произвежда излъчване при честота 1000 Hz? Дали пък моето 1000 херцово излъчване бе неутрализирано? Започнах да повишавам честотата постепенно — от 1000 на 10 000 и после до 100 000 и 1 000 000 Hz. He се появи никакъв резонанс и аз не можах да дойда до никакво заключение. Беше 5 часа в неделя следобед. Време да спра, но един последен поглед на моя генератор ми напомни, че мога да стигна до 2 000 000 Hz.Още един бърз експеримент нямаше да отнеме много време. Завъртях до 1 800 000 Hz.Чу се пищене! Дали „чувах нещата"? Тялото ми вече не пречеше на процеса на резониране. Направих го отново и отново.Защо преди това нямаше резонанс? Бях ли достигнала до честотата на излъчване на моето собствено тяло и поради това то вече не пречеше?

Открих, че най-ниската честота, при която моето тяло резонира, беше 1 562 000 Hz. Всички честоти, които проверих (около 2000 на брой) между тази и 2 000 000 Hz (моят генератор не можеше да отиде по-нагоре) резонираха.

Една година по-късно, искайки да открия горната граница на честотата на излъчване на моето тяло, си купих по-добър честотен генератор. Оказа се, че всяка честота между 1 562 000 и 9 457 000 Hz, добавена към веригата, предизвиква резонанс.

Изглеждаше очевидно, че човешкото тяло, подобно на радиостанция, предава радиовълни под формата на електрически сигнали, но в по-широк спектър от честоти, като при това тези сигнали са с много нисък волтаж. Ето защо наличието на тези излъчвания не е било открито и измерено досега.


ВСИЧКО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА

1989година бе изпълнена със събития. Аз определих спектъра на честотно излъчване на други живи същества: мухи, бръмбари, паяци, бълхи, мравки. Той се оказа между 1 000 000 и 1 500 000 Hz, като най-висок бе този на хлебарките.

После дойдоха поразителни открития. Оказа се, че мъртвите насекоми също имат спектър на честотно излъчване, макар и значително стеснен, близко разположен до горната граница на спектъра им приживе. Така че явлението не е привилегия само на живите същества.

Но ако мъртвите твари имаха резониращ спектър на честотно излъчване, може би беше възможно да се микроскопира мъртва тъкан и нямаше да е необходимо повече да бродя по градините и да телефонирам на кланниците да питам за паразити. Това беше добра идея. Моят първи слайд от мъртъв организъм беше човешки чревен трематод (наричан по-често „метил"— бел.пр.) — огромен паразит, истинско бедствие за човечеството. По това време бях току-що открила, че този паразит се намира в черния дроб (не в червата) на всеки, обърнал се към мен болен от рак.Мъртвият възрастен паразит имаше резонансна честота около 434 000 Hz. Слайдове от този паразит в стадий редия резонираха при около 432 000 Hz, както слайдовете с останалите стадии.

Все пак мъртвите тъкани резонираха! Целият каталог на биологичните компании-снабдители, стотици проби, съдържащи вируси, бактерии,паразити, плесени и дори токсини бяха на разположение за изследване с новата техника!

Изведнъж ме осени идея. Какво ли ще стане с възрастния трематод, ако човекът, който го носи, се е хванал за генератор, произвеждащ в този момент 434 000 Hz?

Същата седмица аз проверих върху себе си това.Не с трематод, а със Salmonella, Giardia иHerpes, на които бях хроничен носител. След три минутно третиране се изследвах отново. Вече не можех да ги открия в органите си. Нямаше никакви емисии със специфичните честоти на тези организми. Повторих тестирането няколко пъти. Наистина ли бяха загинали? Може би просто бяха„онемели" или се криеха. Скоро обаче изчезнаха и симптомите. Спряха да се появяват херпесните лезии. Всичко това бе твърде просто и трудно за вярване.

Но беше ли безопасно? За три седмици аз събрах данни за лечебните стойности на електричеството. Оказа се, че за три минутно лечебно въздействие са необходими пет волта на определена честота. Не е като да използваш електрическия ток у дома, който заедно с паразита ще убие и теб.


ИЗБИРАТЕЛНО ЕЛЕКТРОЛЕЧЕНИЕ

За някакви си двадесет минути (три минути с шест различни честоти) цялото семейство може да се избави от този паразит. При раково болните универсалният маркер на рака — ортофосфотирозин, може да изчезне от организма им само след няколко часа благодарение на унищожаването на паразита.

При„неизлечимите" ХИВ инфекции вирусът също изчезва за няколко часа. Лабораторният тест за ХИВ се негативира! При повечето хора болката се облекчава веднага, ако мога да открия точния причинител и до следващото им посещение успея да намеря честотата му. Това е абсолютно доказателство, че живите организми имат специфично високочестотно излъчване на някакъв вид енергия.

Какво става в действителност с бактериите и паразитите? Ако мога с моя метод да унищожа нещо с размерите на аскариса или чревния метил, възможно е да убия и нещо по-голямо от рода на земния червей или бълхата вместо само да си представям как паразитите загиват в организма ми.

Десет минутното въздействие върху тях с честоти, близки до горната граница на техния спектър на честотно излъчване, изглежда, че ги упоява, но не ги убива. След това отново проверих спектъра на честотното им излъчване — земните червеи бяха изгубили значителни части от спектъра си — честотите в близост до горната и долната му граница. Бълхите изглеждаха по-устойчиви. Те загубиха малка част от спектъра си, но не можаха да се възстановят в продължение на седмици след това.

Може ли третиране с радиовълнови честоти от собственият спектър на честотно излъчване на човека да има вредно въздействие върху него? Много вероятно, ако волтажът е достатъчно висок. Няма нужда да се провеждат такива експерименти, тъй като характерните честоти на паразитите,които искаме да убием не се припокриват с честотите на човека. В действителност те са твърде отдалечени (виж схемата на фиг. 1).

Така бе създаден моят електронен метод за настъпление срещу болестите. Същността му е в това, да се намери резонантната честота на бактериите,вирусите и паразитите като се използват слайдове или късчета мъртва тъкан.Въздействието върху живите „нашественици"на тяхната собствена честота в продължение на няколко минути води до прекъсване на тяхното излъчване.Те са мъртви или необратимо увредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни клетки.

Това е една страхотна възможност. Министерството на отбраната в някоя част на света би могло да използва тази информация и да създаде уреди с високо напрежение, за да убива хора („врагове"). Въпреки това, аз не можех да оставя болните хора да страдат. Освен това, вероятно ще е необходимо напрежение със силата на мълния, за да може да бъде убит човек от разстояние. Човек би могъл да се защити,ако притежава устройство за ограничаване на излъчените към него честоти. Нека се има предвид, че при моите експериментални животни нямаше възстановяване. Те бавно умираха. Това не трябва да става с хора!

Хората обаче трябва да знаят, че могат безопасно за самите тях да унищожат нашествениците и да излекуват хроничните болести, от които страдат. Нарушеният имунитет през последните няколко десетилетия доведе до експоненциално увеличение на нашествениците. Възможно е това да се отнася до всички биологични видове на нашата планета. Замърсяването на цялата биосфера се увеличава и с това нараства перспективата на синдрома на придобитата имунна недостатъчност.

Запомнете,че нашата главна задача е не да убием нашествениците, а да възстановим здравето и имунитета си.

Разболяват ни не само паразитите! Влияе ни и замърсяването. Избирателното електролечение рядко води до пълно излекуване. На всеки болен влияе някой фактор на външната среда, който също трябва да се корегира.

Как правим това? Корабът на „прогреса",натоварен с нарастващ брой храни и продукти със сложна обработка, трябва да смени курса си и простотата трябва да стане наша цел. Оцеляването е в простотата на приеманата храна и в простия начин на живот. Дали са предсказание думите на Ралф Уалдо Емерсон: „Величието е в простотата"? Дали ежедневното електролечение срещу паразити и патогенни микроорганизми ще се превърне в още една патерица, помагаща ни да се подобрим дотолкова, че да продължаваме нездравословния си начин на живот? Дали това ще е още едно Лечение тип „Бърза помощ" за нашата отровена планета?

БИОРАДИАЦИЯ

Първоначално ми изглеждаше странно, но днес намирам за очевидно, че всяко живо същество, подобно на радиостанция, подобно на слънцето и звездите съобщава за своето присъствие. Нарекох това явление биорадиация.

Може би това е онази енергия, която в Азия наричат chiили пък е подобна на нея. Може би е енергията,която протича по меридианите на тялото,открити от азиатските лечители още преди векове.

Може би това е енергията, която прославени лечители и религиозни учители са знаели как да впрегнат, а може би не е.

Може би това е енергията, която приемат медиумите и която движи окултните явления, а може би не е.

Удивително е, че обикновени хора са открили съществуването на такава енергия преди учените. Хората, използващи „изкуството"на неща като кинезиологията, принципът на махалото, радиоелектрониката, пръчките за търсене на вода и много други форми на „странна енергия", не се съмняват,че част от биорадиацията може да бъде извлечена. Заслуга на обикновените хора, притежаващи висока степен на интелигентност и свободомислие, е откриването на тази енергия, въпреки противопоставянето от страна на съвременните учени.

Преди около век европейски учени предположиха съществуването на „жизнена сила",наречена „elan vitale". Те бяха подложени на насмешки и уволнения.Млади учени (включително и аз) бяха систематично учени да презират подобни идеи. Разбира се, учеха ни и че добрият учен не е емоционален, не презира никакви идеи, има широко мислене и не отхвърля нищо преди да е достоверно опровергано.Младите хора в колежите са толкова предразположени към предразсъдъци от всякакъв вид, а желанието за получаване на одобрение е толкова голямо, че са необходими големи усилия обучението да остане неутрално. Или поне да се прави разграничение между емоции и факти.Къде изчезнаха тези основни педагогически принципи? Аз бях наистина въодушевена от фразата „търсене на истината", но после бях поведена по пътеката „търсене на одобрение".

Не знам какво представлява биорадиацията,това електрическо послание на нашите клетки. Аз само я забелязах и улових (модифицирах) по такъв начин, че да стане измерима. И тази честота, от 1 520 000 до 9 460 000 Hz(за кърмачето) е в диапазона на радиочестотите. (АМ радиопреда-наията са от 540 000 Hzдо1 600 000 Hz (540kHz— 1600kHz), т.е.леко съвпадат с долното ниво на човешката честотна ивица, FMса от 88 000 000 до 108 000 000 Hz (88MHz— 108MHz) —вън от човешкия обхват).

Всеки,който се занимава с радиовълнови честоти познава тяхното странно поведение.Странно не в смисъл на „непознато",а на „удивително". Не е задължително веригите да бъдат пълни или затворени,за да циркулира по тях енергия. Телата и обектите могат да уловят тази енергия,без да са включени във веригата. Тези поразителни свойства се дължат на кондензаторните и индуктивните способности на обектите около нас,включително и на нас самите.


ЗЕПИНГ НА БАКТЕРИИТЕ И ВИРУСИТЕ

Под зепинг разбирам избирателното поразяване на патогенните организми от електричеството.В продължение на години аз използвах закупен от търговската мрежа генератор,за да „зепвам" един след друг различни патогенни организми.

Отначало съставих диаграма на честотите на повечето бактерии и вируси от моята колекция (над 80, виж стр. 548). После проверявах посетилите ме болни за всеки от тях, като се надявах да нямат патогенен организъм, от който нямах образец. Даже хората с обикновена настинка често бяха положителни към дузина причинители (не само към аденовируси).

Следващата стъпка бе да настроя честотния генератор на дузина честоти от по три минути всяка.Целият процес — тестирането и лечението траеше около два часа. Клиентите ми често получаваха облекчение веднага,но това при много от тях беше временно.По онова време аз още не знаех, че вирусите могат да инфектират по-големи паразити като например кръглите червеи. Докато не убиете и кръглия червей, и вируса,последният ще продължи постоянно да се завръща.

През 1993г. моят син Джофри се присъедини към работата ми. Той програмира компютърно контролиран честотен генератор да покрива автоматично всички честоти, в пределите на които функционират всички паразити, вируси и бактерии (от 290 000 Hzдо470 000 Hz).На уреда му трябваха по около три минути на всеки 1000 Hz.Тази техника бе по-ефективна, но един пълен зепинг се извършваше за 10 часа.

И отново резултатите бяха неудовлетворителни.Артритните болки, болките в очите и простудите се оправяха, но не се излекуваха напълно за едно денонощие. Месеци по-късно открих, че има организми, които предават на по-ниски честоти от порядъка на 170 000 Hz,както и такива, които предаваха на по-високи честоти от порядъка на 690 000 Hz.Явно моята колекция от образци не беше пълна.За да се покрие този по-широк честотен диапазон, при скорост от три минути за всеки 1000 Hz, щяха да са необходими 26 часа. Все пак си струва, ако си представим, че ще излекуваме всичките си болести. Оказа се обаче, че ефективността на метода зепинг по причини, които ще бъдат изяснени по-нататък не е 100%.

През 1994 г. моят син конструира портативен, много точен честотен генератор, работещ на батерии. Целта беше да се даде възможност на всеки да убие с помощта на един нескъп уред чревния трематод на честота 434 000 херца. Всеки би имал полза да провежда сам зепинг на различни честоти. Когато аз го изпитах на една от собствените си бактерии, три други,излъчващи на твърде различни честоти,също загинаха. Това никога не беше се случвало дотогава. Проверих го и на други хора. Ефектът беше същият. Дори да имаха дузини патогенни организми, всички загиваха!

Последващи изпитания показаха, че това е станало не поради уникалност на конструкцията или особена вълнова форма, продуцирана от устройството. Ефективността му се дължеше на това, че работеше на батерии!

При достатъчно напрежение (5 или 10 волта),продължителност (7 минути) и честота (която и да е между 10и 500 000 Hz) всяка положително настроена честота убива едновременно всички бактерии, вируси и паразити.

Допреди това аз винаги нагласявах моя стандартен честотен генератор да се движи между положителен и отрицателен волтаж.Сега започнах да го нагласям да се движи между позитивен и нулев волтаж (позитивна настройка). Ефективността му се изравни с тази на конструктирания от сина ми честотен генератор на батерии.

Генерирането на положителни честоти е най-добрият начин да бъдат бързо унищожени патогенните организми. Но за това са необходими няколко третирания.

Необходими са три процедури, за да се убие всичко. Защо? Първият зепинг убива вирусите,бактериите и паразитите. Често обаче след няколко минути се появяват още бактерии и вируси (най-различни). Моето заключение бе, че те са били инфектирали паразитите и при смъртта на последните са се освободили. Вторият зепинг убива освободените вируси и бактерии. Скоро се появяват отново малко на брой вируси, които са били инфектирали бактериите и са се освободили при унищожаването им. След трети зепинг никога не съм открила дори след часове никакви вируси, бактерии или паразити.

Защо вирусът, намиращ се вътре в паразита, не загива при първия зепинг? Може би защото електричеството протича по външните контури на обектите. Тялото на паразита служи като защитен щит за вирусите. Именно поради това моите по-ранни опити с честотен генератор,които продължаваха с часове, водеха до частично или временно подобрение. При тези опити аз провеждах един, а не три сеанса. И това обяснява защо единичният сеанс с честотен генератор или зепер често предизвикваше у пациентите простуди!

Зепингът не убива организмите, скрити в органите, например във вътрешността на стомаха или червата.Електричеството се придвижва по протежение на техните стени, а не през съдържимото им.

Така че зепингът все още не е перфектен, но може да предизвика толкова забележимо облекчение, че всеки трябва да си купи или да си направи такова устройство. Частите струват по-малко от $ 25, а планът за конструирането му е изложен в следващата глава.


СПЕКТЪР НА БИОРАДИАЦИЯТА

Всеки жив организъм има свое собствено честотно излъчване в спектър, присъщ само на него. Общо казано, колкото по-примитивен е организмът, толкова по-нискочестотен е спектърът му. По-високо развитите животни излъчват по-високи честоти и спектърът им е значително по-широк.

Честотният спектър на човека е от 1520 kHz до 9460 kHz. Спектърът на патогенните организми (плесени, вируси, бактерии, червеи, кърлежи) е от 77 kHz до900 kHz. За наше щастие ние можем да използваме зепинга без да засягаме хората, които са в горния край на честотния диапазон.


ШИРИНА НА ВЪЛНАТА НА БИОРАДИАЦИЯ ПРИ ЖИВОТНИТЕ


Фиг.1. Честотен спектър на биорадиация при избрани животни


 

БИОРАДИАЦИЯ НА ТИПИЧНИТЕ ПАТОГЕННИ ОРГАНИЗМИ


Фиг.2. Честотен спектър на избрани патогенни организми

Прилагането на променлив ток в честотния спектър на даден организъм го уврежда. Малките организми с тесен честотен спектър се унищожават много бързо (за три минути при напрежение 5 волта).

Позитивно настроените честоти могат да убият всички малки организми (вируси, бактерии,паразити) само за седем минути.



Забележка: Зепер1— ултрачестотно устройство за убиване на насекоми. Авторката пренася принципа на унищожение върху паразитиращи вътре в човешкото тяло организми. От англ. глагол "to zap" — удрям, повалям, убивам (бел. пр.)



Свалете цялата книга от:

http://zdravi-bg.com/wp-content/uploads/2011/11/huldaklark.pdf




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313537
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031