Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2013 13:50 - Джинджифил плюс мед- убива раковите клетки
Автор: samojiva Категория: Хоби   
Прочетен: 15690 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 21.07.2013 14:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ... КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: чудо от Бойко - два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.В Продължение на 60 дни Да се ползва само НЕ-метална лъжица! Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... - ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.
Това още като го видях, реших да го копирам и да го постна, за да могат повече хора да го прочетат. Освен това препоръчвам да прочетете и  ВИТАМИН В17 – МОЩНИЯТ УБИЕЦ НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ . Това го има в нета.
Моя опит при лечение на болести на панкреаса и черния дроб ми доказа, че джинджифила наистина помага. Само, че моята рецепта е настърган джинджифил, смляно ленено семе, смлени или ситно нарязани орехови ядки, смлян сусам, плюс полифлорен пчелен мед и може да се добави малко настъргана канела. Това всичко в съотношение 1:1. Канелата не е задължителна, но знаем, че тя е идеално средство за понижаване на кръвната захар. Тази рецепта може да се разшири и в нея да се включи пчелен прашец. 
Освен всички положително влияещи на организма тук посочени съставки поотделно, в комбинация ефектът им се засилва още повече. Особено меда с орехите, защото медът дразни стомаха, когато не е в комбинация с растителни мазнини. Орехите в тази рецепта могат да се заменят с бадеми, но тогава няма да го има йодът, който заздравява лигавицата на стомаха. 

P.S: Справка можете да направите и за действието на водата с клиновит, клиноптилолит или още се казва зеолит, той убива раковите клетки, но го търсете да е със
розов цвят, а не сиво- зеления който ще искат да ви пробутат в дрогериите. За по- сигурно потърсете изкуствено полученият такъв (от химическите лаборатории).



Гласувай:
10


Вълнообразно


Предишен постинг

1. kasnaprolet9999 - Вероятно рендето не трябва да е м...
20.07.2013 16:56
Вероятно рендето не трябва да е метално. Прибавих постинга ти към моята блогвълна-" Да живееш с диагноза рак". Поздрави !!!
цитирай
2. samojiva - Благодаря ти! Знам, че много хора ...
21.07.2013 14:02
Благодаря ти! Знам, че много хора търсят спасение за тази коварна болест(рака) и за това го сложих този пост. Между другото си разгледах блога и видях, че са ме коментирали относно цвета на зеолита (клиноптилолита). Оказва се,че вече доста хора са на ясно отностно цвета му (той е розов), а в дрогериите и магазините за хранителни добавки им продават сиво- зелен на цвят, който уж бил изпечен за по- голяма стерилност. Мили хора, това не е клиновита, който има лечебните свойства да убива рака! Напротив, с такъв"клиновит" ще си навредите още повече! Нали целта не е да ви лекуват, а да ви изнудват да купувате от скъпите им лекарства! Та като не ви подейства този ужким клиновит, да си кажете: "Народната медицина не струва". За по- сигурно може да се използва изкуствено полученият клиновит или клиноптилолит(зеолит) каквото е другото му наименование.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samojiva
Категория: Хоби
Прочетен: 283840
Постинги: 11
Коментари: 58
Гласове: 169
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930